Dit jaar organiseert onze vereniging voor de 17e keer een prachtig en sfeervol evenement aan het einde van het jaar, namelijk de Christmas Fair. Wellicht dat u onze kerstmarkt al eens hebt bezocht of misschien bent u al standhouder of sponsor geweest in voorgaande jaren. Al vanaf de zomerperiode zijn we bezig met de voorbereiding van dit prachtige evenement.

 

De Christmas Fair is ook dit jaar in het centrum van Losser!

Ook dit jaar organiseren wij de fair samen met de losserse middenstand, net als vorig jaar een één daags evenement en wel op zondag 15 december.

Het marktplein voor het Gemeentehuis wordt dan door de vele vrijwilligers van onze muziekvereniging omgetoverd tot een sprookjesachtig decor dat met kerstkramen, prachtige verlichting, veel muziek en een heerlijk hapje en drankje zorgt voor het echte kerstgevoel.

Zo zal de damesclub van de Tukkers ook weer aanwezig zijn met de overheerlijke aardappelpannen-koeken, zal onze activiteiten commissie weer heerlijke worsten en hamburgers bakken en zal er ook een loterij worden gehouden waarbij de kans dat u wat wint groot is.  Verder is het muzikale programma ook al bijna ingevuld.

Om deze kerstmarkt ook dit jaar mogelijk te maken en het, net als voorgaande jaren, voor de bezoekers gratis toegankelijk te houden, stellen we het erg op prijs  dat er weer verschillende sponsoren onze vereniging een warm hart toedragen en ons steunen met een financiële donatie.

U kunt ze allemaal vinden op deze site onder het kopje sponsoren.